ZINK- & KOPERWERK

  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out

Zinkwerk

zinkwerkAnders dan men soms denkt is zinkwerk en dakbedekking een dienst die wij als loodgieter veel aanbieden. Dit varieert van zinken goten, zinken daken, zinken hemelwaterafvoeren tot en met zinken vergaarbakken. De meeste zinken onderdelen worden prefab in de moderne zinkwerkplaats van ons loodgietersbedrijf gemaakt. Wij kunnen onszelf, met recht, specialist in zinkwerk noemen.

Dit betekend dat wij alles van zink kunnen maken. Van dakgoten, dakkapellen, zijwanden tot het compleet bekleden met zink. De laatste jaren is zink een populair alternatief naast de bekende pvc oplossingen. Door de materiaaleigenschappen is zink geheel op locatie op maat te maken.

Koperwerk

koperen-regenpijpWij verwerken ook koperen dakbedekking. Dit wordt voornamelijk toegepast bij villa’s, landhuizen en monumentale panden. Koperen dakbedekking gebeurt voornamelijk ter verfraaiing van daken, goten en hemelwaterafvoeren.

Dakgoten

Dakgoten maken wij bijzonder veel van zink, het is een duurzaam product, het is sterk en als het op de juiste manier gelegd worden gaat het gemiddeld 20-25 jaar mee. De klassieke maar toch moderne uitstraling en de manier waarop dit uw huis perfect afwerkt zijn absolute pluspunten van dit materiaal.

dakgootDoordat de dakgoot en de regenpijp beide van zink gemaakt kunnen worden ontstaat een mooi geheel. Uiteraard ontvangt u op zinkwerk garantie!