RIOLERING

  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out

Riool verstopt

riool_openmakenWanneer het riool verstopt raakt dan komt dit meestal onverwacht en vaak op een ongunstig tijdstip met veel rompslomp. Wij houden de kosten voor riool ontstoppen overzichtelijk voor u. Loodgietersbedrijf Klerx is een specialist uit Noord Brabant voor het ontstoppen en verhelpen van verstoppingen in afvoeren en rioleringen. U kunt hierbij denken aan een verstopping in uw toilet, afvoer in de keuken, badkamerafvoer, uw regenwaterafvoer, regenput, of riolering onder de woning. Loodgietersbedrijf Klerx ontstopt de riolering vakkundig en tegen een vast laag tarief.

Riool vervangen

riool onstoppenIs uw afvoer kapot en wilt u deze laten repareren of vervangen of wilt u een nieuwe afvoer aanleggen? Naast het ontstoppen van de riolering kunt u ook terecht voor een reparatie of vervanging van het riool.

Ook voor spoedgevallen

Heeft u met spoed een loodgieter nodig voor de riolering, wij bieden snel service in Noord Brabant. Voor alle werkzaamheden aan de riolering in uw woning kunt u bij ons terecht.

Hemelwaterafvoer: Vervangen van pvc hemelwaterafvoer door zinken ronde of vierkante afvoeren voorzien van vergaarbakken.