GASINSTALLATIE

  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out

Kwalitatieve Loodgieter Noord Brabant

OLYMPUS DIGITAL CAMERABent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden in Noord Brabant? Dan bent u bij Loodgietersbedrijf Klerx aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Wij installeren, indien nodig, nieuwe gasinstallaties, maar doen ook aanpassingen voor bijvoorbeeld de leidingen voor een nieuwe keuken of uitbreiding voor sierhaarden.

gasOok kunnen we een bestaande gasinstallatie controleren op gasdichtheid.

Gasinstallaties

Onder loodgieter werkzaamheden valt ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Loodgietersbedrijf Klerx is een erkend en gecertificeerd Installatiebedrijf. Naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties zijn wij ook bevoegd deze installaties te keuren. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Voor het verleggen en/of aanleggen van uw gasleidingen kunt u bij Loodgietersbedrijf Klerx terecht. Vanaf de gasmeter leggen wij leidingen naar de verschillende toestellen toe. Wanneer u een loodgieter zoekt bent u bij Loodgietersbedrijf Klerx aan het juiste adres.