DAKBEDEKKING

  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out
  • check it out

Reparaties

dakbedekkingLekkages zijn vaak lastig op te sporen. Juist dan komt onze uitgebreide ervaring van pas. Als de oorzaak bekend is, wordt in overleg met u een plan gemaakt om het lekken te verhelpen. Dit kan per daksoort behoorlijk verschillen. Daar komt ons vakmanschap en veelzijdigheid weer om de hoek kijken.

Bitumineuze dakbedekking

Voor de afwerking van een plat of licht hellend dak kan een bitumineuze dakbedekking een uitstekende en voordelige oplossing zijn. Dankzij de brede kennis en jarenlange ervaring van Loodgietersbedrijf Klerx met bitumineuze dakbedekking is er veel mogelijk voor allerlei verschillende dakvormen. Er zijn verschillende soorten bitumineuze dakbedekking, laat u daarom adviseren over de beste keuze die u kunt maken op basis van ondergrond, belasting en kwaliteit van de dakbedekking. Ook hier geldt dat het vakkundig aanbrengen essentieel is voor een duurzaam en waterdicht dak.

Kwaliteit is essencieel

bitumen-dakbedekkingDe eisen die aan een dakdekker worden gesteld nemen toe, waardoor de rol van de dakdekker steeds belangrijker word. Loodgietersbedrijf Klerx heeft in de afgelopen decennia brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dak dekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekking systemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Doordat onze medewerkers steeds worden bijgeschoold, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dak dekken.